Praktische informatie

De Mindfulnesstraining en de Compassietraining bestaat uit 8 bijeenkomsten en voor de Mindfulnesstraining een negende terugkomdag twee maanden na afloop. De training wordt gegeven in een groep van max 6 personen. Het materiaal bij de training bestaat uit een werkboek en een usb-stick met oefeningen.

Data trainingen:

De training wordt gegeven in mijn eigen praktijkruimte in de Thorbeckelaan 217 te Roosendaal in de avond van 19.30 tot 22.00 uur. Er zijn mogelijkheden voor overdag bij voldoende deelnemers.

Data Mindfulnesstraining 2019:

Data Mindfulnesstraining op dinsdagavond  van 19.30 uur tot 22.00 uur: dinsdag 26 maart, 2, 9 en 16 april en 7, 14, 21 en 28 mei.

De volgende mindfulnesstrainingen zullen weer starten in september.

De volgende Compassietraining 2019 start bij voldoende deelnemers. Neem contact op voor meer informatie.

Training Hartcoherentie op aanvraag individueel.

Ook individuele trajecten stressreductie overdag op dinsdag, woensdag of donderdag zijn mogelijk of in een klein zelfgekozen groepje. Laat me je wensen weten.

Er is een maandelijkse verdiepings-avond waarin we samen mediteren. Heb je een mindfulnesstraining gedaan en wil je jezelf daarin blijven inspireren dan kun je je aanmelden via mail. Data: 2019; 9 jan, 6 feb, 6 mrt, 10 april, 8 mei, 5 juni en 3 juli van 19.30 tot 21.00 uur. De kosten hiervoor: 10 euro per avond. De avond gaat door bij minimaal 6, max 10 personen.

Meditatiekussens, matjes en stoelen voor de training zijn aanwezig. Gemakkelijk zittende kleding is raadzaam.

Kosten trainingen:

Kosten voor de gehele training Mindfulness incl. werkboek en usb; 300 euro. Voor de MBCL inclusief boek, werkschrift en usb: 325 euro. Deze kosten worden vooraf in rekening gebracht.

Kosten voor een individueel consult: 75 euro.

Losse meditatieavond in een groep: 10 euro.

Voor individuele begeleiding in Stressreductie is vergoeding mogelijk vanuit de aanvullende verzekering onder alternatieve geneeswijzen . In de zorggids ben ik te vinden onder “alternatieve zorg” met aanvulling “natuurgeneeswijze”. Ik zou je willen adviseren zelf bij de verzekering na te vragen of je voor vergoeding in aanmerking komt. Op dit moment wordt helaas vergoeding voor de groepstraining Mindfulness uitgesloten omdat ik geen lid ben van de VMBN. Ik ben gecertificeerd lid van de VVM, NFG en RBCZ. Mocht je hier meer info over willen hebben laat het me dan even weten.

Mijn intentie is ieder zo goed mogelijk te begeleiden. Mocht er toch een klacht ontstaan dan kun je dat met me bespreken. Ook is het mogelijk een vertrouwenspersoon van de NFG in te schakelen. Als je er niet uitkomt vind je via deze link de juiste weg: https://www.de-nfg.nl/niet-tevreden-over-je-hulpverlener.html

Gegevens;

KvK nr:                        20171217
Licentie NFG:             5805097181
Licentie RBCZ:           809831R

AVG  (Algemene Verordening Gegevensbescherming) :  Privacy regelement

Voor meer Informatie en aanmelding kun je contact opnemen met:

Anja Uitdewilligen, telefoon: 0614975438,  e-mail: info@mindfulness-roosendaal.nl

mindfulness training
Alles wat je volledig
aanvaardt
brengt je naar vrede,
ook het aanvaarden,
dat je niet kunt aanvaarden,
dat je je verzet
Eckhart Tolle