Praktische informatie

We leven in een onrustige en onzekere tijd. In verband met het Coronavirus liggen de trainingen stil vanaf 12 maart en zal er pas weer een training in een groep kunnen starten wanneer de anderhalve meter regeling weer wordt opgeheven. De planning is nu dus nog heel onzeker.

Voor de drie lopende groepen zullen we een aangepaste vorm gaan vinden zodra dat weer kan.

De Mindfulnesstraining en de Compassietraining bestaat uit 8 bijeenkomsten en voor de Mindfulnesstraining een negende terugkomdag twee maanden na afloop. De training wordt gegeven in een groep van max 6 personen. Het materiaal bij de training bestaat uit een werkboek en bestanden met oefeningen.

Data trainingen:

De training wordt gegeven in mijn eigen praktijkruimte in de Thorbeckelaan 217 te Roosendaal op dinsdagavond en op vrijdagochtend.

Data Mindfulnesstraining: vanaf januari 2020:

Dinsdagavond: 19.30 tot 22.00 uur:

Dinsdag  3, 10, 17, 24 en 31 maart, 7, 14 en 21 april. Deze training is vol.

Vrijdagochtend: 9.30 tot 12.00 uur:

Vrijdag 24 en 31 januari, 7,14 en 21 februari, 6, 13 en 20 maart. 28 februari slaan we over ivm de schoolvakantie. Deze training is vol.

De volgende Compassietraining start bij op donderdagavond van 19.30 uur tot 22.00 uur een keer per twee weken.

data: 27 februari, 12 en 26 maart en 9 en 23 april, 7 en 28 mei. 11 juni. Deze training is vol.

Training Hartcoherentie op aanvraag individueel.

Ook individuele trajecten stressreductie overdag op dinsdag en donderdag zijn mogelijk of in een klein zelfgekozen groepje. Laat me je wensen weten.

Meditatiekussens, matjes en stoelen voor de training zijn aanwezig. Gemakkelijk zittende kleding is raadzaam.

Kosten trainingen:

Kosten voor de gehele training Mindfulness MBSR/MBCT incl. werkboek en bestanden; 300 euro. Voor de Compassietraining MBCL inclusief boek, werkschrift en bestanden: 325 euro. Deze kosten worden vooraf in rekening gebracht.

Kosten voor een individueel consult: 75 euro.

Voor individuele begeleiding psychosociale zorg is vergoeding mogelijk vanuit de aanvullende verzekering onder alternatieve geneeswijzen vanuit mijn registratie bij de NFG en RBCZ. In de zorggids ben ik te vinden onder “alternatieve zorg” met aanvulling “natuurgeneeswijze”. Ik zou je willen adviseren zelf bij de verzekering na te vragen of je voor vergoeding in aanmerking komt. Op dit moment wordt helaas vergoeding voor de groepstraining Mindfulness veelal uitgesloten omdat ik geen lid ben van de VMBN . Ik ben gecertificeerd lid van de Vereniging Voor Mindfulness VVM. Enkele verzekeringen geven wel vergoeding. Vraag het na bij je verzekering en ook veel werkgevers geven een vergoeding voor mindfulness.

Mocht je hier meer info over willen hebben laat het me dan even weten.

Mijn intentie is ieder zo goed mogelijk te begeleiden. Mocht er toch een klacht ontstaan dan kun je dat met me bespreken. Ook is het mogelijk een vertrouwenspersoon van de NFG in te schakelen. Als je er niet uitkomt vind je via deze link de juiste weg: https://www.de-nfg.nl/niet-tevreden-over-je-hulpverlener.html

Gegevens;

KvK nr:                        20171217
Licentie NFG:             5805097181
Licentie RBCZ:           809831R

AVG  (Algemene Verordening Gegevensbescherming) :  Privacy regelement

Voor meer Informatie en aanmelding kun je contact opnemen met:

Anja Uitdewilligen, telefoon: 0614975438,  e-mail: info@mindfulness-roosendaal.nl

mindfulness training
Alles wat je volledig
aanvaardt
brengt je naar vrede,
ook het aanvaarden,
dat je niet kunt aanvaarden,
dat je je verzet
Eckhart Tolle